Banner for Going nowhere
Performance

Going nowhere

Vi lever i accelerationens tidsalder, hvor fremgang og konstant bevægelse er på sit højeste. Hvad er mere presserende (men dog så utænkeligt) end at stoppe op, og stå stille et øjeblik?

GOING NOWHERE er en humoristisk samtidscirkus performance, der eksperimenterer med body percussion, visuelt teater og akrobatisk dans. Den portrætterer individets kamp for at få ro, fokus og fordybelse tilbage i sit liv. Den åbner op for et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i – og hvad det gør ved os som mennesker.

Forestillingen præsenteres i samarbejde mellem Pavillon K og Egnsteatret i Vordingborg Kommune, og er også en del af FLASH festival for unge, men alle er meget velkomne.

★ ★ ★ ★ ★
Varighed
60 min.
Alder
+10 år
 • Dates
  28. April 2024 – 28. April 2024
  11:00
 • Reviews
  Going Nowhere af Out of Balanz er klassisk komik, der forener mobilafhængighed med Villads Bugge Bangs uovertrufne evner som danser og gummielastisk slapsticker. Det er en konstant underholdende og tankevækkende lille cirkusperle, der stilmæssigt sender tankerne til Chaplin og Keaton.
  ★ ★ ★ ★ ★
 • Credits
  Instruktør
  Troels Hagen Findsen
  Lysdesigner
  Kenneth Danielsen
  Scenograf
  Mads Find
  Dramaturg
  Katrina Bugaj
  Kostumedesigner
  Camilla Lind
  Artist
  Villads Bugge Bang

Join waiting list

  Du vil få besked, så snart der bliver en eventuel mulighed for at deltage.