Vordingborgs Internationale
Egnsteater

For professionelle

Egnsteatret har mange års erfaring med internationale co-produktioner. Vi bringer vores forestillingskoncept med til samarbejdspartnere overalt i verden og skaber forestillinger med lokale performere. Vi turnerer også med færdige forestillinger. Se betingelser og teknisk rider under den enkelte forestilling.

HVORFOR?
Vi ønsker at co-producere for at dele vores kunst og vores erfaringer. Vi ønsker, at vores human specific performances skal have længst mulig levetid, og at vi kan give mest muligt videre af den energi og de ressourcer, der er lagt i skabelsesprocessen undervejs i forestillingernes tilblivelse. Vi ønsker også, at vores co-produktioner kan blive relevante og rørende oplevelser for publikum og for samarbejdspartnere over hele verden.

HVORDAN?
Vi arbejder vi med denne model: Vi kommer med konceptet for forestillingen, instruktør og kunstnerisk leder Nullo Facchini og udvalgte kerneartister, der kender forestillingen godt. Vi kan også medbringe scenografi, eller dele af scenografi, hvis det er relevant.
Den lokale producent udvælger en lokation til forestillingen i samspil med Nullo Facchini, de lokale medvirkende samt et produktionsteam.
Forestillingen vises i en ny fortolkning sammen med de lokale kunstnere og tilpasses lokationen.

For mere information om co-produktioner skriv til teater@cantabile2.dk

Se materialepakker

Angela-Østergaard-1-c-Karoline-Lieberkind
Hidden_Number_3_foto_Karoline Lieberkind
Cantabile2_The_Venus_Labyrinth
Sct_Petersburg_©Irina_Tuminene
Sct_Petersburg_Irina_Tuminene
Sct_Petersburg©Stas_Levshin
IMG_1580